En Iværksætter, et PH-flygel og en Bestseller på hospice (for English version, contact me here)

Cecilie Noer er egentlig mest kendt for hendes virke som iværksætter og møbeldesigner i designvirksomheden Øje-blik, hvor hende og hendes mand har bygget et smukt designet kolonihavehus af 90% genbrug, hvilket har vakt stor dansk og international interesse. Huset og historien om parret har været bragt på flere danske og internationale forsider i løbet af foråret og bliver snart ”featured” i et stort magasin fra New York.

Men det er også i det kreative rum, som Cecilie Noer sammen med hendes mand har skabt, at Cecilie lader musikken tage form og udfolde sig. Hun har netop udgivet den nye jazz single ”Le Plus Beau Du Quartier”. Og så kommer det seneste covernummer ”Windmills of your mind”, et nummer, der ”betyder utrolig meget for Cecilie Noer”. Til nummeret er produceret en video, hvor den svævende, drømmende lyd flyder sammen i et visuelt udtryk med PH-flyglet som rekvisit. Filmen er produceret af den anerkendte producer Morgan Thomas, som tidligere har produceret videoer for verdenskendte kunstnere som Angus & Julia Stone.

Nummeret var egentlig tiltænkt en helt bestemt målgruppe nemlig patienter og pårørende på hospice:
”I mit virke som hospicekunstner har dette nummer altid været en ”bestseller” – den går ind og vækker nogle følelser og tanker for dem, jeg synger for og som står i deres livs krise. For mig emmer sangen af håb midt i håbløsheden. Efter indspilningen besluttede jeg mig for at ville dele sangen med hele verden, for den var det værd.”

Singlen kommer to år efter debutpladen ”Mindwhisper”, som blev udgivet i november 2014. Den fik international interesse fra blandt andet Paris og Tyskland, hvor et af numrene blev solgt og udgivet gennem et tysk pladeselskab.

Kontaktinfo:
Mail:
[email protected] //
Tlf. nr.: 26577127
Website:
www.cecilienoer.com // http://www.oje-blik.dk
Youtube: Cecilie Noer

Gem

Gem

Gem