Cecilie Noer er ude med singlen ”Le Plus Beau Du Quartier”

Lige for tiden ”shiner” Cecilie Noers kolonihavehus på forsiden af Boligmagasinet, hvor man kan læse om hendes virke som iværksætter og møbeldesigner i møbelvirksomheden Øje-blik. Derudover ejer Cecilie Noer sit eget pladeselskab, hvorfra hun nu udgiver hendes nye single – en lækker og jazzet version af ”Le Plus Beau Du Quartier”. Ja, den er fransk og ja, den betyder ”Jeg er den smukkeste i kvarteret”.

”Jeg har altid haft en forkærlighed for det franske sprog (selvom jeg ikke taler det) og krydret med en jazzet vibe, bliver det ikke meget bedre”. Varemærket for musikken er som altid Cecilie Noers krydrede, sprøde stemme, der emmer af personlighed og inderlighed. Sammen med en klassisk guitar, en sprød trommelyd, piano og mandolin er udtrykket i musikken stemningspræget, kæk og fyldt med optimisme og humor. Et perfekt nummer til sommeren.

Singlen kommer to år efter debutpladen ”Mindwhisper”, som blev udgivet i november 2014. Den fik international interesse fra blandt andet Paris og Tyskland, hvor et af numrene blev solgt og udgivet gennem et tysk pladeselskab.